Hlavní obsah

Janktův tým v bitvě českých milionářských klubů prohrál

Praha
Aktualizováno

Dvojice známých českých týmů, Sampi Jakuba Jankta a Entropiq Martina Kabrhela, se v úterý podvečer utkala v přátelském FIFA 20 utkání. Po krátké době tak byl k vidění souboj známých osobností, které stojí za těmito organizacemi, v němž nakonec po velkém dramatu zvítězil Entropiq 3:2.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Ofenzivní záložník italské Sampdorie Jakub Jankto se do světa esportu zapracoval již v minulosti, jeho oblíbenou hrou je FIFA a s plánem do budoucna chtěl vystavět světovou organizaci, která bude vyhrávat ty největší turnaje. Naopak bývalá hvězda světového pokeru Martin Kabrhel, CEO Entropiq, od začátku jasně nastavil kurz dominovat na lokální úrovni.

Ve FIFA 20 si ale týmy dělí pomyslné přední pozice a jejich hráči se pravidelně umisťují v TOP100 hráčů světa.

Podívejte se na utkání Entropiq - Sampi:

Za Entropiq se postavili Štěpán "RIIJK" Sobocki a Patrik "Huhnak" Hornák proti Dominiku "Seron" Čermákovi a Stanislavu "WickyBG" Chakarovovi ze Sampi, kteří v nedávném showmatchi dokázali přetlačit 3:2 na zápasy jeden z nejsilnějších světových týmů Inter Milán. Seron navíc vyprovodil současnou jedničku žebříčku Fifa.gg Diega "Crazy" Campagnaniho ostudným debaklem 9:1.

Hrdinou úterního klání se nakonec stal RIIJK, který v rozhodujícím pátém duelu porazil Serona v sérii hrané na dva vítězné zápasy 2:0. Seron přitom v úvodním duelu celého večera RIIJKA porazil.

FIFA showmatch
Entropiq vs. Sampi 3:2
RIIJK vs. Seron 0:2
Huhnak vs. WickyBG 2:1
Huhnak vs. Seron 0:2
RIIJK vs. WickyBG 2:0
RIIJK vs. Seron 2:0

Reklama

Související témata: