Hlavní obsah

Legenda kritizuje české fanoušky

Nejznámější český hráč League of Legends Aleš „Freeze" Kněžínek je v herních kruzích tuzemské scény považován za esport ekvivalent Tomáše Rosického. Velmi úspěšný hráč, který se z lokálních poměrů dostal do zahraničí, kde exceloval, ale zastavila ho řada zranění, se vyjádřil k českým fanouškům, kteří se nedávno pustili do výkonů týmu CZC.eSuba v základní části European Masters.

Foto: archiv Freeze

Nejznámější český hráč League of Legends Aleš „Freeze" Kněžínek.

Článek

Freeze natočil patnáctiminutové video, kde rozebírá především to, jak fanoušci nakládají s fakty, že tým CZC.eSuba skončil v základní části European Masters bez jediné výhry. „V té době, kdy eSuba hrála EU Masters, jsem pořád slyšel jen hate na Danyho. Jak si ten hráč má zahrát?" řekl ve videu a přidává vlastní zkušenosti o svém hraní na lokální úrovni v loňském roce.

„V době, kdy jsem vypadl z LEC, jsem si řekl, že si dojdu pro zábavu zahrát Hitpoint ligu. Jeli jsme na Hitpoint, skončili jsme druzí a takový hate, co já jsem dostal za to, že jsem skončil druhej?" nechápe.

"Pět procent komentářů je někdo, kdo nespadl z desátého patra na hlavu a nemá IQ pět. Devadesát pět procent komentářů je hate. Jak se má ale nejlepší český tým dál zlepšovat, když vy všichni hrajete ho..a," rýpl si do kritiků.

Celé video aktuálně rezonuje na česko-slovenské esport scéně a vyjadřují se k němu například hráči či komentátoři.

Reklama