Hlavní obsah

Jeden z nejlepších hráčů NHL končí v týmu Sampi

Praha

Esportový klub fotbalisty Jakuba Jankta Sampi po dvou letech ukončil spolupráci s hvězdou hry NHL Erikem "EKI" Tammenpaaem. Klub o tom informoval prostřednictvím svých webových stránek. Finský hráč patří mezi světovou špičku, je mistrem světa i mistrem Finska, v barvách Sampi vybojoval několik turnajových vavřínů.

Foto: Sport.cz

V týmu Sampi po vzájemné dohodě končí finský hráč NHL Erik "EKI" Tammenpaa.

Článek

„Loučíme se s Ekim... Jeho jméno bude navždy vryto do týmové historie zlatým písmem a jistě zůstane inspirací pro ostatní hráče," píše se na webových stránkách týmu Sampi.

Podle serveru Playzone chce klub Jakuba Jankta v následujících letech ve svých řadách angažovat výhradně české hráče. Tammenpaa byl posledním zahraničním gamerem na soupisce. K ukončení spolupráce tak došlo na základě vzájemné dohody.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

So...To be honest this is a sad day for me and a day I didn't want to happen yet. From July 1st onwards I will not be a part of @sampiteam anymore. Sampi wants to go in another direction from a organizational standpoint and I understand that. I want to thank Sampi and @jakubjanktojr for everything they have done for me in these last couple years, loved being a part of everything and even though I'm very bitter I didn't accomplish what I wanted, which was to win the NHL GWC during my time in Sampi, I think we accomplished a lot together and I wish them all the best for the future. Personally I'm excited for the future. My hunger to win and compete in NHL hasn't changed one bit. There's so much I still want to accomplish career wise. Time will tell what will happen next!

Příspěvek sdílený Erik "EKI" Tammenpää 🇫🇮 (@i_eki_i),Čen 30, 2020 v 7:17 PDT

„Dnešním dnem se loučíme s legendou a idolem všech začínajících hráčů. S Erikem se rozcházíme po vzájemné dohodě a pevně věříme, že ho zanedlouho uvidíme v barvách některého z reálných týmů americké NHL, které o něj už v minulosti projevily zájem. Ekimu děkujeme za perfektní reprezentaci našeho týmu a přejeme do budoucna jen to nejlepší," vzkázal prostřednictvím klubového webu manažer Sampi Jakub Faul.

„Chtěl bych poděkovat týmu Sampi a Jakubu Janktovi za všechno, co pro mě udělali v posledních dvou letech... přeji jim do budoucna jen to nejlepší. Těším se na budoucnost, mým cílem je soutěžit za tým NHL. Je toho ještě tolik, co chci dokázat. Čas ukáže, jestli se to povede," vyjádřil se ke svému odchodu EKI prostřednictvím Twitteru.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články