Hlavní obsah

Team Liquid hlásí novou posilu, z Triumphu přichází Grim

Washington/Praha

Devítka světového žebříčku ve hře Counter-Strike: Global Offensive Team Liquid hlásí novou posilu do startovní pětky svého kádru. Z organizace Triumph přichází devatenáctiletý Američan Michael "⁠Grim⁠" Wince. Ten nahradí Nicka “Nitr0a” Cannella, který nedávno po více než pětiletém působení v jednom z nejlepších CS: GO týmu světa ohlásil odchod.

Foto: Sport.cz

Team Liquid posílil devatenáctiletý talentovaný plejer CS: GO Michael "⁠Grim⁠" Wince.

Článek

Michael "⁠Grim⁠" Wince si o angažmá v Teamu Liquid řekl svými parádními výkony během působení v Triumphu, během něhož si na velkých turnajích držel skvělou statistiku 1,30 poměru zabití/smrtí a vynikal především svým precizním mířením.

Své bezchybné výkony předváděl navíc proti velikánům světové scény jako byly týmy Cloud9, Evil Geniuses nebo Gen.G. Toho si všimlo vedení severoamerické organizace, které Wincemu nabídlo trvalé místo na soupisce jako náhradu za veterána Nicka "Nitr0" Cannella.

Wince si svou velkou premiéru v prestižním týmu odbude na turnaji DreamHack Open Summer event už 8. srpna. Ve skupinové fázi se shodou okolností střetne se svými bývalými kolegy z Triumphu.

Reklama

Související témata: