Hlavní obsah

Entropiq jsou na Majoru blízko postupu, rozhodne příští víkend

Český esportový tým Entropiq solidně vstoupil do třetího Majoru letošní sezony ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds. Mezi 24 nejlepšími evropskými celky drží černozelení po sobotním a nedělním programu zatím 17. příčku. Skupinová část vyvrcholí příští víkend. Vybojují čeští plejeři účast mezi šestnáctičlennou elitou?

Foto: Sport.cz

PUBG sestava Entropiqu. Zdroj: www.entropiq.gg

Článek

Turnaj s pohádkovým prizepoolem ve výši 200 000 dolarů (přibližně 4,5 milionu korun). Taková je finanční motivace českých zástupců ve třetím evropském Majoru PUBG Continental Series (PCS) 2 Europe.

Soupiska Entropiqu ve složení Dominik „Hawki" Gryga, Vojta „Double" Ptáček, Filip „Redgiebeardo" Tutko a Matěj „Nowikk" Krmelka vstoupila do turnaje solidně. V sobotním souboji skupin B a C hoši vyválčili 32 bodů. Ty stačily na průběžné 16. místo přesně na hranici postupu.

Nedělní program proti sobě svedl týmy ze skupiny A a C. Entropiq nakonec víkend zakončil na 17. místě tabulky se skóre 60 bodů.

Turnaj bude pokračovat příští týden od pátku do neděle. Čeští zástupci se představí během prvních dvou dnů. Vybojují nakonec kýženou 16. pozici, která zaručuje postup do finálové části Majoru?

Reklama

Související témata: