Hlavní obsah

FaZe Clan hlásí zvučnou posilu, přichází hvězdný Kjaerbye⁠

Praha

Sedmička světového žebříčku ve hře Counter-Strike: Global Offensive FaZe Clan získala na svou soupisku zvučnou posilu. Z organizace North přichází dánský plejer Markus "⁠Kjaerbye⁠" Kjaerbye. Ten v sestavě nahradí Aurimase "Bymas" Pipirase, který byl u evropského týmu na zkoušku, ale neosvědčil se.

Foto: Sport.cz

Dánský plejer Markus "⁠Kjaerbye⁠" Kjaerbye posiluje FaZe Clan. Zdroj: liquipedia.net

Článek

Dvaadvacetiletý Kjaerbye má za sebou bohatou CS: GO kariéru. Vítěz Majoru s týmem Astralis podepsal v roce 2018 s organizací North, v jejím dresu si připsal čtyři turnajové triumfy mezi Counter-Strike elitou. V lednu smlouvu s organizací prodloužil, ale následně překvapivě ohlásil, že se jejich cesty rozcházejí.

A Kjaerbye nakonec míří do FaZe Clan, kterému ve světovém žebříčku HLTV patří sedmá příčka. Dánský hráč se v dresu nového týmu představí už během nadcházejícího prestižního turnaje ESL One Cologne Online, který startuje 18. srpna.

Faze Clan tak možná konečně našel ideální sestavu poté, co jeho řady opustil zkušený švédský hráč Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson. Ten si od Counter-Striku dává aktuálně pauzu, kterou zdůvodnil náročným programem a prevencí proti psychologickým zdravotním problémům.

Reklama

Související témata: