Hlavní obsah

Entropiq posiluje divizi Valorantu o druhý tým

Praha

Česká esportová organizace Entropiq nedávno ohlásila akvizici mezinárodního týmu pro hru Valorant. Černozelení teď přišli s další novinkou. Ve Valorantu budou Entropiq reprezentovat týmy dva! S ambiciózní organizací svou budoucnost nově spojil i suverénní jednička české scény Ferrari Peek.

Foto: Sport.cz

Entropiq přivítal ve svých řadách další tým pro hru Valorant. Zdroj: entropiq.gg

Článek

Ve Valorantu bude Entropiq na mezinárodních turnajích mít hned dvoje zastoupení. K organizaci se připojuje soupiska nejúspěšnějšího českého mužstva Ferrari Peek ve složení Jan 'elwzoy' Pařízek, Ondřej 'sT4mZ' Gofroj, Lukáš 'M1st1ck' Kotalík, Tomáš 'Tomkeejs' Tomka a Jiří 'oKKo' Trojan pod vedením trenéra Davida 'Davsa' Halberštáta.

„Společnost Riot Games je jedním z největších hráčů v herním průmyslu, proto pro nás bylo absolutní prioritou mít vlastní tým Valorantu. Nakonec to dopadlo tak, že máme týmy dva," hlásí pro web Entropiqu zakladatel Martin Kabrhel.

Ferrari Peek doposud ovládli snad všechny tuzemské Valorant turnaje. V černozelených dresech se tak teď pokusí prorazit i na evropské scéně.

„Naším hlavním cílem je stát se Tier 1 týmem," odhaluje plány do budoucna Ondřej 'sT4mZ' Gofroj. „Chceme být TOP10 v Evropě a pravidelně ukazovat, že na to máme," netají vysoké ambice i kouč Halberštát.

Reklama

Související témata: