Hlavní obsah

Ovečkin z obalu láká na NHL 21, jaké změny nabízí nový hokej?

Praha

Společnost EA Sports tradičně jako každý rok přichází s novým dílem videoherního hokeje NHL. Ten si majitelé konzolí Playstation 4 a Xbox One mohou pořizovat od pátku 16. října. Na obalu hry je zobrazen ruský hráč Alexander Ovečkin. A jaké změny oproti předchozímu ročníku vlastně nový hokej nabízí?

Foto: Sport.cz

Vyšel nový hokej od společnosti EA, tváří obalu NHL 21 je ruský snajpr Alexander Ovečkin. Zdroj: ea.com

Článek

Samotný herní zážitek mění drobné nuance v hratelnosti a úprava umělé inteligence hráčů. Vývojáři slibují, že nový ročník se proto znovu o krok blíže posouvá ke skutečnému hokeji.

Přibyly i nové pohyby hokejistů, takže nyní je například možné proklouznout kolem soupeře u mantinelu, odrážet si puk o mantinel kolem protivníka nebo překonat brankáře novými originálními zakončeními po vzoru hvězd NHL.

Herní režim Be A Pro rovněž nabízí několik novinek. Tou první je systém konverzací s tisícovkami možností odpovědí a reakcí. To, jakým způsobem hráči komunikují se svými virtuálními parťáky, manažery nebo trenéry, má přímý dopad na budování vlastní postavy v rámci tohoto režimu.

V Be A Pro jsou k dispozici také nové výzvy v podobě sezonních příběhů. Změn doznal rovněž Hockey Ultimate Team. Režim HUT RUSH v něm bodově motivuje hráče předvádět elegantní zakončení a důmyslná řešení akcí.

Nový hokej NHL 21 je v prodeji od 16. 10. pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama