Hlavní obsah

TS COOL liga má za sebou 2. kolo, sparťanský souboj skončil remízou

Praha
Aktualizováno

Esportová TS COOL liga v úterý nabídla 2. kolo. Fanoušky čekalo šest napínavých duelů ve hře FIFA. Lákadlem hracího dne byly souboje RIIJKA proti Mikimu a sparťanský duel mezi Emericksonem a Casterem. RIIJK dokázal úřadujícího mistra porazit poměrem 4:2. Střet letenských parťáků skončil smírně 1:1.

Foto: Sport.cz

Jan Krupička alias Emerickson

Článek

V úvodním střetnutí úterního programu proti sobě nastoupili MorCaJs a MarioOoso99. Olomoucký MorCaJs nakonec slavil vítězství 3:1. Nováček soutěže Cristy znovu sahal po senzačním skalpu, se Seronem ze Sampi ale nakonec prohrál o jedinou branku 5:6. Svěřenec Jakuba Jankta tak po dvou odehraných kolech soutěž vede.

Pak už přišel na řadu první šlágr večera. V něm se představil obhájce titulu Miki proti RIIJKovi z Etropiqu. A z výhry 4:2 se radoval druhý jmenovaný.

Následoval souboj plzeňského reprezentanta DRMiho10 s bohemáckým plejerem M4TKO. Ten ve střetnutí zcela jasně dominoval a po vítězství 5:1 zapsal so průběžného pořadí první tři body.

Dalas94 viktoriánského T9Lakyho nepřekvapil, po prohře 1:5 stále nemá na kontě ani bod a uzavírá tabulku. Úterní program zakončila bitva sparťanských kolegů. Emerickson a Caster si nakonec po remíze 1:1 body rozdělili.

3. kolo soutěže portálu Playzone je na programu příští úterý, živý přenos vám opět nabídne nejčtenější český sportovní server Sport.cz.

Reklama