Hlavní obsah

Startuje druhý ročník české esportové ligy ve hře NHL

Praha

Druhý ročník jediné české oficiální esportové ligy ve hře NHL klepe na dveře. Zástupci všech extraligových týmů svedou souboje pod novým názvem soutěže ENYAQ HOCKEY LEAGUE. Na virtuálním kolbišti se bude bojovat o 150 000 korun a vítěz bude znám v březnu.

Foto: Sport.cz

Startuje druhý ročník esportové hokejové soutěže ENYAQ Hockey League.

Článek

Plejeři budou soutěžit v herním režimu Hockey Ultimate Team, zkráceně „HUT". Základní část ENYAQ Hockey League má 13 kol, ve které se utká každý s každým. Soutěž vyvrcholí čtyřčlenným play off, které je naplánováno na březen.

Zapojit se mohou i amatérští nadšenci. Tříčlenné týmy totiž mohou doplnit kvalifikanti, kteří se o účast v české esportové lize hokeje poperou mezi 9. a 21. listopadem. 28 hráčů se následně dostane do draftu, z něhož si extraligové kluby vyberou své zástupce.

„První ročník dopadl nad naše očekávání, byl velmi pozitivně přijat v herní komunitě. Smysluplnost a atraktivnost projektu v této po všech směrech složité době dokládá i spojení EHL s novými partnery v čele se Škoda Auto," uvedl za agenturu BPA vedoucí oddělení hokeje Petr Nitsche.

Kvalifikace je otevřená všem zájemcům, jestli se tedy chcete stát účastníky druhého ročníku jediné oficiální soutěže v NHL 21, zaregistrovat se můžete prostřednictvím serveru esporthokej.cz

Reklama

Související témata: