Hlavní obsah

MČR v CS:GO zná složení semifinálových dvojic

Praha

Bitvy o českého šampiona v Counter Strike: Global Offensive pokračují. Mistrovství České republiky v počítačových hrách nabídlo v pátek čtyři napínavé bitvy. Další celky si vybojovaly semifinálovou účast. K plejerům SINNERS a Eclot Gaming, kteří si postup mezi čtyři nejlepší organizace turnaje vybojovali už ve čtvrtek, přibyli hráči CZC.eSuby a Entropiqu.

Foto: @playzone.cz

Loňské Mistrovství v počítačových hrách přilákalo na brněnské výstaviště tisícovky fanoušků, letošní ročník se kvůli pandemii koronaviru odehrává online. Archivní foto

Článek

Fanoušci esportu se dočkali tradiční vrcholné akce domácí scény. Mistrovství České republiky v počítačových hrách má od středy do neděle na programu souboje v CS:GO.

Páteční hrací den nabídl nejprve souboj eEriness MARVO a Dark Tigers. Tygři utkání opanovali výhrami 16:9 a 19:16. Tím si vystříleli právo v přímém souboji o semifinále vyzvat eSubu.

Napínavou bitvu svedli hráči Enterprise a Entropiqu. Z vítězství 2:1 se nakonec radovali hráči černo-zeleného týmu. Entropiq zvítězili 19:17 na Dustu 2, pak podlehli 16:19 na Overpassu a nakonec ovládli Nuke 16:10.

Pak už přišly na řadu přestřelky o postup do semifinále. V bitvě mezi Dark Tigers vs. CZC.eSubou se lépe dařilo modré krvi, která zvítězila celkovým poměrem 2:1. A stejným poměrem mezi čtyři nejlepší celky postoupili hráči Entropiqu, kteří z turnaje ven vyprovodili Sampi.Tipsport.

MČR v CS:GO v sobotu pokračuje semifinálovými souboji. CZC.eSuba vyzve suverénní SINNERS. Entropiq se o finálovou účast utká s Eclot Gaming. Živý stream můžete sledovat prostřednictvím portálu Playzone.cz.

Reklama