Hlavní obsah

Překvapení se nekonalo. Mistry ČR v CS:GO jsou suverénní SINNERS

Praha

Bitvy o letošního českého šampiona v Counter Strike: Global Offensive jsou minulostí. Mistrovství České republiky v počítačových hrách nabídlo od středy do neděle vrchol tuzemské sezony. Nedělní závěrečné zápasy rozhodly o konečném pořadí. Titul slaví SINNERS, kteří ve finále porazili 3:1 Entropiq. Bronzové medaile berou hráči CZC.eSuby, kteří v duelu o třetí místo porazili Eclot Gaming 2:1.

Foto: Playzone.cz

Mistrovství ČR v počítačových hrách. Ilustrační foto

Článek

Jen těžko by fanoušci esportu v letošním roce hledali suverénnější celek domácí scény. SINNERS opět potvrdili roli favorita i na nejprestižnějším českém turnaji, když si v neděli dokráčeli pro titul mistrů ČR v CS:GO.

Entropiq byli hříšníkům ale vyrovnaným soupeřem. Na první mapě Inferno sice prohráli 16:7, v druhém dějství ale sahali po senzačním vyrovnání na Dustu 2. Jenže SINNERS předvedli neuvěřitelný obrat, a i druhou mapu nakonec připsali ve svůj prospěch.

Pak přišla na řadu Mirage a černo-zelení zmobilizovali všechny své síly. Výhra 16:7 zdramatizovala finále, ale to už bylo ze strany Entropiqu vše. Poslední krok k titulu domácích šampionů udělali hříšníci na Nuke, kde vyhráli 16:13, a můžou se tak po právu pyšnit trofejí pro nejlepší mužstvo letošní sezony.

V boji o třetí místo se utkali plejeři CZC.eSuby a Eclot Gamingu. Modrá krev si připsala vítězství 2:1 po výsledcích 6:16 (Mirage), 16:6 (Train) a 16:6 (Vertigo).

Reklama