Hlavní obsah

Hráči Entropiqu jsou mistry republiky v PUBG

Aktualizováno

Mistrovství ČR v počítačových hrách je u konce. Od pátku do neděle se bojovalo o medaile ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds. Roli favorita potvrdili suverénní plejeři organizace Entropiq, kteří si pro tuzemský PUBG titul dokráčeli s pohodlným náskokem 38 bodů na druhý celek Fadee Gaming. Bronzovou příčku v dramatickém boji do posledního zápasu nakonec vyválčili hráči Eclot Gamingu.

Foto: Sport.cz

PUBG sestava Entropiqu. Zdroj: www.entropiq.gg

Článek

Letošní Mistrovství České republiky v počítačových hrách vyvrcholilo v neděli závěrečným dnem turnaje v PUBG. Reprezentanti černo-zelených barev ze stáje Entropiq do něj vstupovali z prvního místa s malým náskokem, hned první nedělní bitva na Miramaru ale pořadím v čele zamíchala.

Jenže už v druhém miramarském střetu se plejeři Entropiqu vrátili zpět na první příčku díky vítězství a 15 killům. A černo-zelení v následujících šesti vystoupeních na Erangelu už pouze zvyšovali náskok, mistrovství zakončili s bodovým ziskem 219 a po právu se můžou pyšnit titulem tuzemských šampionů.

Hráči Fadee Gaming se 181 body skončili druzí. Třetí místo obsadil tým Eclot Gaming se 175 body.

Entropiq díky triumfu získal 40 tisíc z celkového prize poolu v hodnotě 100 tisíc korun. Nejsledovanější česká esportová událost roku je tak definitivně u konce. Mistrovský titul v Counter-Strike: Global Offensive už minulý týden vyhrál tým Sinners, který ve finále porazil Entropiq 3:1.

Reklama

Související témata: