Hlavní obsah

FIFA COOL liga má za sebou dvě víkendová kola, Seron přišel o neporazitelnost

Aktualizováno

Esportová COOL liga ve hře FIFA 21 nabídla o víkendu 6. a 7. kolo, a fanoušci virtuálního fotbalu tak sledovali dvojitou porci napínavých bitev o přední příčky tabulky. O první body v zimním splitu přišel Seron, který podlehl DRMimu10. Bodově se mu tak přiblížil T9Laky, který obě víkendová utkání zvládl.

Foto: Sport.cz

Dominik Čermák alias Seron

Článek

Program 6. kola FIFA COOL ligy odstartoval bitvou mezi MarioOosoem99 a sparťanem Emericksonem a hráči si body rozdělili po remíze 3:3. Pak přišel na řadu zápas mezi úřadujícím šampionem Mikim a plzeňským DRMim10. Viktoriánský reprezentant vyhrál 5:3.

Seron ze Sampi přehrál sparťana Castera 5:2 a RIIJK podlehl T9Lakymu vysoko 2:9. Nejlepší slovenský hráč Cristy proti Dalasovi94 z Teplic nepotvrdil vzrůstající formu a prohrál 5:6. MorCaJs v závěrečném utkání 6. kola přehrál plejera M4TKOa 5:2.

Na programu bylo rovnou i kolo sedmé. To zahájili MarioOoso99 a Miki a utkání skončilo remízou 4:4. Následoval boj mezi DRMim10 a Seronem a druhý jmenovaný poprvé v sezoně přišel o body, když plzeňskému hráči podlehl 1:3.

Caster následně T9Lakyho nepřekvapil a prohrál 2:4 a Dalas94 vyzval úspěšně RIIJKA a připsal body po vítězství 6:4. MorCaJs poté 4:4 remizoval s Cristym a víkendový maraton virtuálního fotbalu zakončila dvojice Emerickson a M4TKO, přičemž úspěšnější byl sparťanský plejer, který vyhrál 6:4.

8. kolo FIFA COOL ligy je na programu v úterý. Kompletní tabulku naleznete na webu Playzone.

Reklama