Hlavní obsah

Návrat ostříleného plejera. Inside Games oznamují soupisku před Hitpoint Masters

Praha

Prestižní tuzemská liga v League of Legends se blíží. Jarní split Hitpoint Masters odstartuje už ve středu 27. ledna a pokud jednotlivé celky ještě nemají uzavřené soupisky, je nejvyšší čas. Sloužení týmu proto tento týden oznámila organizace Inside Games. Do role Supporta se vrací Ondřej „MjrDee“ Hrneček, který se na českou scénu přesouvá po dvouletém působení v zahraničích soutěžích.

Foto: www.insidegames.cz

Do Inside Games se po dvou letech vrací přední český plejer LoL Ondřej „MjrDee“ Hrneček.

Článek

Hrneček si vyzkoušel angažmá u mezinárodních soupisek německého týmu GamerLegion, řeckého Different Dimension, italského Cyberground Gaming nebo naposledy německého Aequilibritas E-Sports.Teď nastal čas nasbírané zkušenosti zůročit zpět v organizaci Inside Games, kde Hrenček nastupoval s krátkými přestávkami mezi roky 2016-2018.

V Hitpoint Masters bude „MjrDee" Hrneček útočit na přední příčky s novými spoluhráči v čele se slovenskými plejery Viktorem „Emperor" Liptaiem, Matúšem „MAZURR" Mazurem, Rakušanem Ede „Pocok" Viktor Csernayem a českým hráčem Michalem „Defflok" Kratochvílem.

Papírově velmi silná sestava bude bezesporu patřit k užší špičce české ligy. Zástupci Inside Games se velkými ambicemi vlastně ani netají a jako cíl si vytýčili boj o vítězství v soutěži, které je rovněž vstupenkou do prestižní EU Masters.

„Nechci nikoho podcenit, ale podle mého názoru většina hvězdných hráčů odešla do zahraničí. Co se tyče umístění, tak bych nás viděl v top3 a pokud přeneseme výsledky ze skrimů, tak můžeme pomýšlet i na první nebo druhé místo. Jako cíl bych určitě stanovil finále," hlásí odhodlaně týden před startem soutěže Hrneček.

Reklama

Související témata: