Hlavní obsah

Team Gravity vstupuje na Valorant scénu

Česká esportová organizace Team Gravity rozšiřuje svoje řady. Po nedávném ohlášení snahy o vybudování týmu pro League of Legends přichází řada i na Valorant sekci. Ta už má dokonce konkrétní podobu. Trojici českých hráčů na soupisce doplní jeden slovenský a jeden polský plejer.

Foto: @teamgravity, Facebook

Team Gravity ohlásil novou soupisku pro Valorant.

Článek

V nové sezoně se v barvách Teamu Gravity představí trio českých hráčů Lukáš „LvcAss" Petrila, Jan„Bongo" Zvára a Michal „Majki" Kolečkář. Slovenskému esportu bude dělat jméno Adam „RezzoS" Tkáčik a na soupisku se dostal i polský plejer Hubert „KnightVoice" Lorenc.

Fanoušci si Gravity spojují zejména s esportovým hráčem a influencerem Davidem „KAPARZO" Lacinou, a to zejména ve spojitosti s titulem Counter Strike: Global Offensive. Příznivci kompetitivního hraní pak mají organizaci spojenou také s Herthstonem.

Český tým se ale pomalu nadechuje k širšímu útoku na tuzemskou esportovou scénu. Podle portálu Playzone Gravity angažovalo tři nové manažery a kromě zmiňovaného Valorantu by v brzké době mělo dojít také k ohlášení kompletní soupisky pro LoL.

Reklama

Související témata: