Hlavní obsah

Smutný dosáhl druhé příčky evropského žebříčku v Hearthstone

Praha

Český hráč organizace Entropiq Josef „Jobsad“ Smutný se do toho v nové sezoně pořádně opřel. Po úspěšném loňském ročníku, kdy zapsal několik vynikajících výsledků na Masters Tour, si dával dvacetiletý hearthstone plejer kratší pauzu. Hned zkraje nové sezony přišel další parádní úspěch. V evropském žebříčku dosáhl Smutný na druhou příčku mezi všemi hráči.

Foto: Sport.cz

Josef „Jobsad“ Smutný z Entropiqu

Článek

Smutný v září loňského roku vybojoval 13. příčku na Masters Tour 2020 Montreal. Ani na dalších zastávkách věhlasné turnajové série ale nepropadl. Zdá se, že na formu z loňské sezony naváže i na začátku nového ročníku.

Nedlouho poté, co se vrátil do hry po kratší odpočinkové pauze, totiž dokráčel až na druhé místo evropského žebříčku všech hráčů této populární karetní hry.

„Hraju hlavně ladder na EU, kde jsem začal tento měsíc opět tryhardit," uvedl prostřednictvím webu stáje Entropiq.

„Po pár dnech aktivního hraní se mi dokonce povedlo hitnout TOP 2 na EU a momentálně se držím v TOP 10," dodal Smutný, který aktuálně používá balíček Token Druida. Nyní se dle vlastních slov chystá přesunout na americký žebříček. Uspět tam chce s agresivnějším deckem a mezi elitou pak tasit OTK Demon Huntera.

Reklama

Související témata: