Hlavní obsah

Složení týmu pro MAX League of Nations je kompletní. Mistr Česka se do výběru nedostal

Praha

Složení českého reprezentačního týmu na turnaji MAX League of Nations v Hearthstone je uzavřeno. Hlasováním na twitterovém účtu MAX Team Esport o tom rozhodli fanoušci. Na tříčlennou soupisku se trochu překvapivě nevešel úřadující šampion Česka sedmnáctiletý Petr „En1gma" Balcar z Entropiqu.

Foto: Sport.cz

Přední český hráč Hearthstone Oldřich „Faeli“ Mahdal s pohárem pro mistra ČR. Archivní foto

Článek

Do mezinárodního turnaje MAX League of Nations Česko vyšle Jaromíra „Jarla" Vyskočila, Oldřicha „Faeli" Mahdala a Štěpána „Norwis" Šimka. Rozhodli o tom fanoušci na Twitteru.

Účastník Masters a úřadující šampion z Mistrovství ČR v počítačových hrách Petr „En1gma" Balcar se mezi trojici českých reprezentantů nedostal. V hlasování fanoušků prohrál s Šimkem o 20 hlasů.

Podnik začne 5. dubna a český celek se v základní skupině utká s reprezentacemi Dánska, Řecka, Nizozemska, Slovenska a Turecka. Češi budou v týmové soutěži národů navazovat na titul mistrů světa z roku 2017.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.