Hlavní obsah

Pardubice jsou šampionem e:Ligy! Ve finále rozdrtily Slavii

Aktualizováno

Šampionem esportové e:Ligy ve hře FIFA 21 se staly Pardubice. Pro klub z východních Čech ho získali hráči organizace Sampi Miki a Seron. Druhý ročník soutěže Ligové fotbalové asociace ovládli jednoznačným způsobem, když ve finále porazili Slavii 3:0 na zápasy a během finálového víkendu ztratili pouze jeden zápas.

Foto: Sport.cz

Dominik Čermák alias Seron, společně s Mikim se nově může pyšnit titulem pro mistra e:Ligy.

Článek

Pardubice během velikonočního víkendu ztratily jediný zápas z celkových deseti, které odehrály. Východočeský klub do soutěže vyslal duo Miki a Seron, které má na kontě několik titulů z tuzemské scény napříč soutěžemi. A bylo to znát. V neděli večer k nim teď oba přední čeští plejeři přidali další.

Finále před kamerami ČT Sport bylo jednoznačnou záležitostí. Slavia do něj nastoupila ve složení DRMi10 a CptKubajz, proti hráčům esportového klubu Sampi v barvách Pardubic ale nakonec na svou stranu neuhráli ani jeden zápas.

Miki v prvním klání porazil CptKubajze poměrem 3:1. Když Seron následně po výsledku 4:3 přidal druhou výhru na stranu Pardubic, slávisté se dostali pod tlak. Ve třetím duelu navíc sešívání nedokázali vstřelit ani branku a po výsledku 1:0 a konečném 3:0 na zápasy se mistrovskou trofejí pro vítěze e:Ligy mohou pyšnit Pardubice.

Šampioni krom titulu získali také možnost účastnit se prestižního seriálu EA SPORTS FIFA Global Series.

Finále e:Ligy
SK SLAVIA PRAHA : FK PARDUBICE 0:3
DRMi10 : Miki 1:3
CptKubajz : seron001 3:4
CptKubajz : Miki 0:1

Reklama

Související témata: