Hlavní obsah

Entropiq bere titul v COOL lize, finále bylo jasnou záležitostí. eSuba je třetí

Praha
Aktualizováno

Vrchol deváté sezony Tipsport COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive dramatickou podívanou nenabídl. Entropiq Prague potvrdili dominanci a ve finále porazili Enterprise 3:0 na mapy. Černo-zelení zakončili ročník se 100 % bilancí, když v devíti zápasech včetně vyřazovacích bojů neztratili ani jednu mapu. Bronzové medaile vyválčili plejeři eSuby, kteří v duelu o třetí místo porazili Sampi.Tipsport poměrem 2:1.

Foto: Sport.cz

Entropiq a jeho CS:GO soupiska patří k horkým favoritům na zisk titulu Tipsport COOL ligy. Zdroj: entropiq.gg

Článek

Vzhledem k tomu, jakým způsobem „Leckr" a spol. opanovali základní část soutěže, bylo spíš otázkou, jestli jim Enterprise ve finále vůbec dokáže vzít alespoň jednu mapu.

Slovenský celek se v základní části prezentoval kvalitní střelbou, bitva o zlato ale ukázala, že ambiciózní tým mladých hráčů Entropiq Prague je nad ostatními celky o parník jinde.

Černo-zelení v prvním dějství opanovali Dust2 16:7, na Overpassu předvedli kanonádu 16:3 a stoprocentní cestu soutěží zakončili výhrou 16:8 na Vertigu.

Fanoušky české esportové scény tak může mrzet, že v Tipsport COOL lize se tentokráte nepředstavila česká jednička Sinners, neboť ta jediná je v současném rozpoložení sil Leckrovi a spol. na české scéně zjevně jediným konkurentem.

Jejich souboje se ale příznivci CS:GO dost možná dočkají na Mistrovství ČR v počítačových hrách.Zpět k soutěži portálu Playzone.

Sobotní program nabídl také střetnutí o bronzovou příčku. V bitvě o třetí místo se představili hráči eSuby a Sampi.Tipsport.

Druhý jmenovaný celek vstupoval do COOL ligy s velkými ambicemi a příznivci českého CS:GO čekali útok na přední příčky soutěže.

Se čtvrtým místem ale v Sampi Gaming House nemůžou být spokojeni. Tým fotbalisty Jakuba Jankta jen tak tak v posledním kole základní části vyválčil účast v play off, v bitvě o třetí místo pak podlehl stálici české scény eSubě 1:2.

Tipsport COOL liga play off:
Semifinále:
eSuba - Enterprise 0:2
Sampi.Tipsport - Entropiq 0:2
O třetí místo:
eSuba - Sampi.Tipsport 2:1
Finále:
Enterprise - Entropiq 0:3

Reklama