Hlavní obsah

Sinners představují novou sekci a vstupují do světa Rocket League

Liberec/Praha

Česká esportová organizace Sinners otevírá novou sekci. Severočeský klub prostřednictvím sociálních sítí oznámil angažování trojice hráčů populární hry Rocket League. České plejery Ondřeje „Elko“ Ziku, Ondřeje „ToXx“ Košnáře a Daniela „Shad0w“ Palarčíka povede pod severočeskou organizací kouč Filip „Kells“ Weiser.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Nová sekce organizace Sinners pro hru Rocket League, trojice hráčů s trenérem ještě nedávno působila pod názvem Out of Juice.

Článek

„Na naší spolupráci se Sinners se všichni těšíme. Rocket League v Česku a na Slovensku momentálně nedostává stejnou pozornost, jako ve zbytku světa a příchod Sinners na scénu by to mohl změnit. Je čas vyhrát a ukázat, proč jsou Sinners nejlepší organizace na scéně," nechal se pro webové stránky liberecké organizace slyšet kapitán Zika.

Zika v minulosti působil v týmu Grunex a na kontě má několik tuzemských turnajových triumfů. V poslední době se prosazoval i na mezinárodních turnajích.

Společně s týmovým kolegou Košnářem hráli za BITE Gaming a Gifted Gaming.

Rocket League je fotbalová hra s vozidly vydaná studiem Psyonix. Titul se od roku vydání 2015 těší velkému zájmu rekreačních i profesionálních plejerů.

Reklama

Související témata: