Hlavní obsah

Na Masters Tour Silvermoon v HS se představí devět českých hráčů

Praha

Hned devítka českých plejerů populární karetní hry Hearthstone si vybojovala účast mezi světovou elitou a představí se na online turnaji Masters Tour Silvermoon. Jaromír „Jarla“ Vyskočil a Matyáš „Krajda“ Krajíček dostali od organizátorů podniku přímé pozvánky, zbytek tuzemských hráčů si účast na turnaji, který se odehraje mezi 27. a 29. srpnem, vybojoval v otevřených kvalifikacích.

Foto: Sport.cz

Hearthstoneový hráč Jaromír Vyskočil alias Jarla z týmu Nordavind.

Článek

Vyskočil z Nordavindu a Krajíček z eSuby měli účast jistou. Kvalifikace na výbornou ale vyšla dalším předním českým plejerům.

Mezi světovou elitou se tak představí například duo z Entropiqu Petr „En1gma" Balcar, Oldřich „Faeli" Mahdal nebo trojice pardubického Dynama Eclot Matyáš „Matty" Kalužný, Jakub „Pardub" Pardubský a Jan „BlizzconJan" Smutný.

Foto: @Entropiqteam

Oldřich "Faeli" Mahdal v barvách esportové stáje Entropiq.

Zastávky Masters Tour patří k nejprestižnějším mezinárodním podnikům karetní hry Hearthstone. Turnaje pořádá vydavatel hry společnost Blizzard Entertainment.

Nejlepší hráči srpnového Masters Tour Silvermoon si mezi sebe rozdělí prize pool ve výši 250 000 dolarů (téměř 5,5 milionu korun).

Reklama

Související témata: