Hlavní obsah

Cryptova posiluje FIFA sekci, ulovila Drmiho10

Esportový plejer populárního titulu FIFA Michal „DRMi10“ Drastich má nové angažmá. Nově bude hájit barvy ostravské organizace Cryptova. V týmu se tak potká se známým českým hráčem Matějem „Miki“ Mikanem. Zástupci Cryptovy o nové posile informovali prostřednictvím sociálních sítí. Drastich přichází do nového působiště jako volný hráč.

Foto: @cryptova.gg, Facebook

Esportový hráč FIFA Michal "DRMi10" Drastich se stává novou posilou organizace Cryptova.

Článek

Vyzkoušel si angažmá ve Viktorii Plzeň, hrál také za esportový klub pražské Slavie. Teď se ale Drastich stěhuje do svého rodného města. V nadcházející sezoně bude hrát za ostravskou Cryptovu.

„Dámy a pánové. Představujeme vám našeho nového hráče titulu FIFA. Jeden ze čtyř hráčů České eRepre Michal "DRMi10" Drastich," napsali na sítě zástupci nedávno vzniklé organizace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal Drastich (@drmi10_)

Drastich se v minulé sezoně prezentoval vynikajícími výsledky na mezinárodní scéně. Výraznější turnajový triumf z domácího i mezinárodního prostředí mu ale ve sbírce chybí.

Jestli na něj dosáhne vedle nového parťáka Mikiho, který v minulosti dokázal ovládnout například COOL ligu, se fanoušci dozví už během nadcházejícího ročníku.

Reklama

Související témata: