Hlavní obsah

eSuba bude spolupracovat se Střední školou Klíč v rámci oboru 3D grafika a počítačové hry

Praha

Herní tým eSuba vstupuje do spolupráce se Střední školou Klíč v České Lípě, která otevřela nový vzdělávací program se zaměřením na gaming a esport v Česku.

eSuba vstupuje do spolupráce se Střední školou Klíč.

Článek

V některých zemích v zahraničí už jsou esportové obory o dost rozšířenější, ale v České republice je SŠ Klíč v tomto směru prvním průkopníkem. Letos v září nastoupili již studenti 1. a 2. ročníku oboru 3D grafika a počítačové hry.

Tradiční herní organizace se aktivně zapojí v rámci předmětů „Fiktivní firma" a „Počítačové hry" a poskytne své odborné znalosti a bude pomocnou rukou učitelům. Představitelé týmu eSuba přinesou do nového vzdělávacího programu pohled profesionální herní organizace.

Odborníci z eSuby se budou díky svým zkušenostem zúčastňovat tematických workshopů, podílet se na zadávání a vyhodnocování individuálních i skupinových projektů a přímo do vyučování se bude pravidelně zapojovat řada zajímavých hostů.

„V eSubě se již dlouhá léta snažíme o popularizaci esportu. Vzdělávání je klíčovým pilířem našich aktivit, zejména pokud se jedná o širokou veřejnost. Máme proto nesmírnou radost z nově uzavřené spolupráce se Střední školou Klíč, která jako první nabízí vzdělávací program v oblasti gamingu a potažmo i esportu. V rámci naší spolupráce se budeme podílet na teoretické přípravě studentů v rámci vybraných témat a také na přípravě a vyhodnocení případových studií," zdůvodňoval nově vzniklou spolupráci Bersen Hoxha, COO eSuby.

Reklama

Související témata: