Hlavní obsah

Třinec - Hradec 2:2Hradec Králové remizoval v Třinci a může přijít o třetí místo

Praha

Fotbalisté Hradce Králové remizovali v předehrávce 25. kola druhé nejvyšší soutěže v Třinci 2:2 a mohou přijít o třetí místo v tabulce. Na příčce znamenající účast v baráži o první ligu může Východočechy v neděli vystřídat Varnsdorf, pokud vyhraje na Žižkově. V dohrávce 24. kola nezabodoval naplno ani další z adeptů na postup Ústí nad Labem. Severočeši hráli 1:1 ve Vítkovicích a na Hradec Králové ztrácejí na pátém místě s jedním zápasem k dobru dál tři body.

Článek

Třinec vedl od desáté minuty zásluhou Dediče, ale o čtvrt hodiny později vyrovnal Šípek a v 62. minutě posunul "Votroky" do vedení Martinec. Bod pro Slezany zařídil o deset minut později Arroyo. Hradec Králové popáté za sebou nedokázal venku zvítězit.

Vítkovice otevřely skóre ve 40. minutě díky Paškovi, o vyrovnání se zasloužil po hodině hry Bílek.

24. kolo druhé fotbalové ligy:
Vítkovice - Ústí nad Labem 1:1 (1:0)
Branky: 40. Pašek - 62. Bílek. Rozhodčí: Ginzel - Antoníček, Novák. ŽK: Bzirský, Holiš, Matěj - Peterka. Diváci: 628.
Vítkovice: Květon - Celba, Mikula, Cverna, Surzyn - Pašek, Motyčka, Holiš, Bzirský (84. Januška) - Matěj (72. Chvěja) - Vasiljev (58. Kaloč). Trenér: Balcárek.
Ústí nad Labem: Tvrdoň - Strada, Brak, Pimpara, Šimeček (70. D. Procházka) - Peterka - Bílek, Valenta (58. D. Richter), Miskovič, Prošek - Matějka (80. Šup). Trenér: Křeček.
25. kolo druhé fotbalové ligy:
Třinec - Hradec Králové 2:2 (1:1)
Branky: 10. Dedič, 72. Arroyo - 25. Šípek, 62. Martinec. Rozhodčí: Klíma - Myška, Melichar. ŽK: Kvída (Hradec Králové). Diváci: 410.
Třinec: Adamuška - Ilko, Šuľa, Bedecs, Kušnír - Omasta, Vaněk, Weber, Buchvaldek (65. Arroyo) - Schwendt (46. Janošík), Dedič (87. Demjan). Trenér: Jakus.
H. Králové: Ottmar - Pokorný, Kvída, Martinec - Kopečný, Kateřiňák (82. Da Silva), Jukl, Zorvan, Leibl (75. Urma) - Vlkanova (71. Durdevič), Šípek. Trenér: Frťala.

Reklama