Hlavní obsah

Hradec - Vlašim 1:0Král hrdinou Votroků, jako jediný překonal skvělého Řeháka

Hradec Králové
Aktualizováno

Premiéra se jim posunula, ale je vítězná. Fotbalisté Hradce Králové nakonec zvládli dohrávané utkání 1. kola Fortuna Národní ligy a na domácí půdě těsně zdolali Vlašim 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil v 84. minutě po rohovém kopu Jan Král. Domácí si v utkání vytvořili řadu příležitostí, ale dlouho nemohli překonat skvěle chytajícího Řeháka ve vlašimské brance.

Foto: fchk.cz

Fotbalisté Hradce Králové slaví vítězství.

Článek

Pondělní kontrolní testy na koronavirus v klubu Vlašimi neprokázaly žádný další pozitivní výsledek, a tak mužstvo mohlo nastoupit k odloženému soutěžnímu utkání v Hradci Králové, které bylo původně plánované na neděli.

Votroci byli po celý zápas aktivnějším týmem a vypracovali si řadu velkých šancí. Odměnou za vytrvalé dobývání vlašimského obranného valu byla 84. minuta, kdy se po rohovém kopu prosadil Jan Král a rozhodl o zsiku tří bodů.

Při domácích nakonec stálo i štěstí. V nastaveném čase ještě pořádně zahrozila Vlašim a Breda napálil brankovou konstrukci.

1. kolo druhé fotbalové ligy:
Hradec Králové - Vlašim 1:0 (0:0)
Branka: 84. Král. Rozhodčí: Petřík - Hurych, Mojžíš. ŽK: Leibl, Novotný, Král - Firbacher, Breda. Diváci: omezený počet (limit 5102 osob na stadionu).

Reklama

Související témata: