Hlavní obsah

Z Vysočiny na Julisku. Dukla odtajnila nového sportovního ředitele

Praha

Fotbalová Dukla Praha oznámila novinku ve svém managementu. Pozici sportovního ředitele bude na Julisce nově zastávat Jan Staněk. Klub o jeho příchodu informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Sport.cz

Jan Staněk, sportovní ředitel FK Dukla Praha

Článek

Staněk doposud působil ve funkci výkonného a sportovního ředitele Vysočiny Jihlava. „Dukla je nedílnou součástí naší fotbalové historie. Proto si moc vážím nabídky, kterou jsem dostal od pana Pauknera a budu se ze všech sil snažit, aby majitel společně s fanoušky, hráči a zaměstnanci zažil co nejvíc úspěchů a aby jim klub přinášel radost," řekl Staněk.

Roli sportovního ředitele Dukly se loni v květnu po pádu z nejvyšší soutěže ujal Pavel Vandas, před necelými dvěma měsíci však na funkci rezignoval.

Pražané na předsezónní tiskové konferenci avizovali, že volnou pozici obsadí během září, což se i stalo.

„Vážím si toho, že při volbě kandidáta na toto klíčové místo ve vedení klubu jsme našli společnou řeč jak v rámci představenstva, tak s majoritním akcionářem, s nímž jsme se shodli, že pan Staněk bude pro Duklu nejvhodnější osobou. Přeji panu Staňkovi, aby se mu všechna předsevzetí, s nimiž do Dukly Praha přichází, vrchovatou měrou naplnila a abychom společně vrátili Duklu tam, kam historicky patří," uvedl předseda představenstva klubu Bohumil Paukner.

Reklama

Související témata: