Hlavní obsah

Olomouc - Táborsko 2:0Olomouc ve druhé lize porazila Táborsko a dotáhla se na vedoucí Ostravu

Olomouc

Fotbalisté Olomouce v dohrávce 5. kola druhé ligy doma porazili Táborsko 2:0 a v tabulce se bodově dotáhli na vedoucí Ostravu. Oba účastníci minulé sezóny nejvyšší soutěže mají po devíti odehraných zápasech na kontě šest výher a tři remízy, ale Baník je první díky lepšímu skóre.

Článek

Olomouc poslal do vedení v 19. minutě tvrdou ranou z rohu Plšek. Ten krátce po pauze připravil i druhý gól, když přesným pasem za obranu vybídl zakončujícího Zahradníčka. Třetímu zásahu do sítě hostů zabránil výborným zákrokem brankář Toma proti střele Chorého, který v závěru neproměnil ještě několik šancí.

Táborsko nenavázalo na zářijovou výhru 2:1 na hřišti Olomouce ve třetím kole domácího poháru, ve Fotbalové národní lize nezvítězilo popáté za sebou a patří mu 12. místo.

5. kolo druhé fotbalové ligy:
Sigma Olomouc - MAS Táborsko 2:0 (1:0)
Branky: 19. Plšek, 51. Zahradníček. Rozhodčí: Berka - Wilczek, Peřina. ŽK: Chorý - Hanzlík, Džafič, Cíferský, Kalvach, Presl, Nešický. Diváci: 1962.
Olomouc: Buchta - Sladký, Škerle, Šindelář, Vepřek (71. Jemelka) - Zahradníček, Houska, Plšek, Petr (79. Habusta), Falta - Chorý (86. Yunis). Trenér: Jílek.
Táborsko: Toma - Hovorka, Mráz, Cíferský, Hanzlík - Kalvach, Nešický, Javorek (46. Fulnek) - Ciku (70. Froněk), Džafič - Mrázek (57. Presl). Trenér: Frňka.

Reklama

Související témata: