Hlavní obsah

Brémy - Augsburg 4:0Brémy doma rozstřílely Augsburg, Pavlenka udržel čisté konto

Berlín
Aktualizováno

Fotbalisté Werderu Brémy zvítězili v 21. kole německé ligy nad Augsburgem 4:0. Dva góly vstřelil záložník Milot Rashica. Český brankář Jiří Pavlenka pochytal všechny tři střely, které na něj v zápase mířily, a připsal si čtvrtou nulu v tomto bundesligovém ročníku. Hosté nenavázali na minulé kolo, kdy hattrickem útočníka Alfreda Finnbogasona porazili Mohuč 3:0. Düsseldorf vyhrál nad Stuttgartem 3:0, trápící se hosté čekají na vítězství už osm zápasů.

21. kolo bundesligy: Brémy - Augsburg (4:0)Video: DIGI Sport, DIGI Sport

 
Článek

Brémy vedly 3:0 už po 28 minutách, když se dvakrát trefil kosovský záložník Rashica a jednu branku přidal dvacetiletý útočník Eggestein. Rashica se gólově prosadil také v úterním pohárovém duelu proti Dortmundu, který Werder vyhrál v penaltovém rozstřelu a postoupil do čtvrtfinále.

Ve druhém poločase pak čtvrtým gólem korunoval výhru domácích Mohwald. Brémy zvítězily po dvou remízách, Augsburg má po čtyřech prohrách z posledních pěti utkání náskok tří bodů na sestupové pozice.

21. kolo bundesligy: Düsseldorf - Stuttgart (3:0)Video: DIGI Sport, DIGI Sport

Düsseldorf šel do vedení ve 34. minutě po trefě Karamana, pro kterého to byla první branka v tomto bundesligovém ročníku. Ve druhé půli pak skórovali ještě Fink a Raman.

Domácí získali z posledních pěti duelů deset bodů a šplhají tabulkou. Šestnáctý Stuttgart naopak čeká na vítězný ligový zápas od poloviny prosince, kdy porazil Herthu 2:1.

Německá fotbalová liga - 21. kolo:
Brémy - Augsburg 4:0 (5. a 28. Rashica, 27. Eggestein, 83. Mohwald)
Düsseldorf - Stuttgart 3:0 (34. Karaman, 49. Fink, 85. Raman)
Sobotní zápasy bundesligy

Reklama