Hlavní obsah

Červená, pěst, bezvědomí! Rozhodčí skončil ve vrtulníku

Praha

Na hřišti se vše seběhlo v rychlém sledu. Červená karta. Frustrace z vyloučení. Rána pěstí a rozhodčí se takřka bezvládně po drsném úderu sesunul k zemi. Dramatické momenty zažili účastníci zápasu v německém fotbalovém pralese. Sudí utkání mezi Münsterem a Semdem skončil po drsném ataku jednoho z hráčů ve vrtulníku záchranné služby.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto

Článek

I pro fanoušky, kteří jsou z nižších fotbalových pater zvyklí na ledacos, to byla podle záběrů na sítích silná káva. Odpovídají tomu i následná vyjádření.

Podle dostupných informací se rozhodčí na krátko ocitl v bezvědomí, vše prý komplikoval fakt, že v blízkosti nebyla vhodná nemocnice. Do specializovaného zařízení jej přepravil vrtulník.

Podle dalších zpráv neutrpěl vážné zranění a měl by být v pořádku. Údajně má ale drobné problémy s mluvením.

„Respekt k rozhodčím, kteří víkend co víkend riskují, že se jim stane něco takového," stojí v jednom z komentářů na sítích.

Z dostupných informací není tak úplně jasné, co vše se na hřišti dělo. Co přecházelo udělení červené karty. „Ale i když nesouhlasím s rozhodčím, nesmí to takhle eskalovat," píše další z komentujících.

„Asociální kretén," označuje útočníka další z diskutujících. „Doživotní zákaz pro všechny sporty a pořádnou pokutu," navrhuje další z účastníků debaty pod příspěvkem.

„Některým jedincům fotbal slouží jen k vybití negativní energie," všímá si další diskutér. „Měl by být sankcionován i klub, který do svých řad vezme takového hlupáka."

Reklama

Související témata: