Hlavní obsah

Fotbalista Frankfurtu si vystřelil z protihráče, povedený žert zachytily kamery

Frankfurt/Praha

Fanoušci fotbalu se dočkali. Po vynucené pauze způsobené pandemií koronaviru se znovu rozběhla německá bundesliga, a k vidění tak o víkendu bylo hned několik zajímavých momentů 26. kola. Povedený kousek má na svědomí útočník Frankfurtu André Silva, který si v sobotním duelu proti Mönchengladbachu vystřelil ze svého protihráče, když mu předal něco, co na první pohled vypadalo jako lísteček s taktickými pokyny.

Foto: Pool, Reuters

26. kolo německé bundesligy proti sobě svedlo domácí Frankfurt proti Mönchengladbachu, hrálo se za zavřenými dveřmi.

Článek

Stejně jako všechna ostatní utkání německé bundesligy i sobotní duel na hřišti Frankfurtu se hrál za zavřenými dveřmi a fanoušci si čtyřgólový zápas mohli vychutnat pouze prostřednictvím televizních obrazovek.

A pozorným kameramanům neunikl legrační moment ze začátku druhého poločasu. Domácí kouč se na hřišti rozhodl posilnit útočné řady a do hry poslal portugalského střelce Andrého Silvu. Ten se po nástupu na zelený trávník překvapivě vydal za svým protihráčem Breelem Embolem a předal mu něco, co vypadalo jako papírek s taktickými pokyny.

Záhy však bylo jasné, že se z jeho strany jednalo o legrácku. Silva totiž švýcarskému fotbalistovi místo taháku předal pouze složenou cedulku odtrženou ze svého nového dresu. Embolo se zdál být jeho vtípkem pobaven a přijal ho s úsměvem na tváři.

Mönchengladbach si před prázdnými tribunami Commerzbank-Areny připsal tříbodové vítězství, o kterém rozhodl dvěma rychlými góly během prvních sedmi minut prvního poločasu. Silvův gól z 81. minuty pouze korigoval skóre na konečných 1:3 z pohledu domácích.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články