Hlavní obsah

Schickův gól rozesmál Německo. Šílené, nevím, co se stalo, kál se nešťastník

Lipsko/Praha

Šílený vlastňák! Trefě českého útočníka Patrika Schicka do sítě Herthy Berlín se směje celé Německo. Český reprezentant vystřelil, brankář soupeře však jeho ránu lapil. Pak ale přišel nepochopitelný zkrat a míč nakonec skončil v síti. „Nevím, co se stalo. Chtěl jsem střelu chytit, praštil jsem sebou a míč jsem si pak vlastně hodil do sítě. Bylo to šílené," popsal nešťastný brankář Rune Jarstein zásah, po kterém Lipsko vedlo 2:1. Berlínský tým nakonec bral bod za remízu 2:2.

Foto: Profimedia.cz

Nešťastný brankář Rune Jarstein pomohl českému útočníkovi Patriku Schickovi ke gólu.

Článek
Fotogalerie

Dobře věděl, že svému týmu zavařil. O popularitu má teď norský gólman berlínského celku postaráno. A radost z toho nemá. Média jej označují za „Nešťastníka večera", píšou, že bez pomoci brankáře by Schick gól neslavil ani náhodou. Náplastí na ostudu může být Norovi jen získaný bod. „Výsledek 2:2 z Lipska je dobrý. Chceme stoupat tabulkou, každý bod se nám hodí," hlásil pětatřicetiletý brankář.

Po utkání jej podržel trenér Bruno Labbadia, byť přiznal, že jeho tým inkasoval druhou branku „z ničeho". To jej hodně mrzelo. „Jarstein ale nemusí truchlit. To jsem také řekl týmu. V posledních dvou zápasech si vedl velmi dobře. Čekám, že budeme dál bojovat jako tým, přesně jako jsme to ukázali v Lipsku," poznamenal bývalý vynikající fotbalista.

Reklama

Související témata: