Hlavní obsah

Kouč Hoffenheimu se pustil do kritiky svých hráčů, prý se změnili

FRANKFURT NAD MOHANEM

Fotbalisté bundesligového Hoffenheimu se stali terčem kritiky svého vlastního trenéra Ralfa Rangnicka. Kouč týmu, který senzačně vedl po podzimu bundesligovou tabulku, hráčům vytkl, že se za půl roku zcela změnili a chovají se jako popové hvězdy. Víc než fotbal je prý zajímá to, jaké kabelky koupí svým přítelkyním.

Článek

"Celé týdny a měsíce četli, jak jsou dobří. A začalo se s nimi jednat jako s popovými hvězdami, fotili je jako modely. Nakonec řeší spíš to, jakou kabelku koupí přítelkyni, než jaký hrají fotbal," kritizoval hráče Rangnick. Rozhněvalo ho, že se jeho tým přes zimu vzdal role ligového predátora a v jarních odvetách už připomíná jen to, čím měl původně být - otloukaným nováčkem.

Klub z předměstí osmdesátitisícového Sinsheimu ještě před dvěma lety hrál třetí ligu, jenže díky bohatému majiteli vzápětí začal mohutně posilovat a rychle postoupil až do nejvyšší soutěže, navíc po loňském podzimu až na její špičku. V jarních odvetách se ale dobře promazaný stroj zadrhl a ze tří zápasů vyhrál jen jedinkrát. Naposledy ostudně podlehl na domácí půdě Leverkusenu 1:4. První šanci na reparát mají Hoffenheimští v sobotu při zápase ve Stuttgartu.

Reklama

Související témata: