Hlavní obsah

Porouchaný fax překazil fotbalistovi přestup v bundeslize

FRANKFURT NAD MOHANEM

Porucha faxu zhatila údajně přestup fotbalového útočníka Erika Maxima Choupo-Motinga z Hamburku do Kolína nad Rýnem. Oba kluby se na transakci dohodly v pondělí deset minut před uzávěrkou přestupů v německé lize, ale když chtěl hráčův otec a agent v jedné osobě odfaxovat potřebné dokumenty do sídla vedení soutěže, přístroj stávkoval. Povedlo se mu to až se čtvrthodinovým zpožděním, když už bylo pozdě.

Článek

"Vedení ligy nám oznámilo, že podklady nepřišly včas a transfer se tím pádem neuskutečnil," uvedl ředitel 1. FC Kolín nad Rýnem Claus Horstmann.

Choupo-Moting má přesto ještě naději, že působiště změní, protože zástupci Kolína podali protest a vedení bundesligy bude celou záležitost řešit. "Říkají, že za technické potíže nemohou, ale my taky ne," dodal.

Fotbalistův otec Just Choupo-Moting si velké šance na zvrat nedělá. "Mluvil jsem s vedením ligy a je to bez šance. Osud to chtěl takhle, bude muset zůstat v Hamburku," uvedl.

Váhavost se nevyplatila

Jednadvacetiletý útočník zřejmě doplatil na to, že do poslední chvíle váhal, zda má přijmout nabídku West Bromwiche, nebo Kolína. Německý rodák, který reprezentuje Kamerun a zahrál si i na loňském mistrovství světa, nastoupil v této sezóně za Hamburk v deseti ligových zápasech a dal dva góly.

Reklama

Související témata: