Hlavní obsah

Fenin nemusí na operaci! Jeho stav se lepší, už gratuloval spoluhráčům

CHOTĚBUZ

„Gratuluji chlapi!“ Takto potěšující SMS zprávu poslal svým spoluhráčům z Chotěbuzi k vítězství nad FSV Frankfurt český fotbalista Martin Fenin, který je od soboty hospitalizován na jednotce intezivní péče na klinice Carla Thiema kvůli krevní sraženině na mozku. Podle zpráv z německého tisku se stav českého reprezentanta lepší a neměl by mít žádné trvalé následky.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zdravotní stav Martina Fenina se lepší. Už gratuloval spoluhráčům.

Článek

Čtyřiadvacetiletý útočník byl převezen do nemocnice v sobotu v 5:30 kvůli silným bolestem hlavy. Příčina potíží zatím nebyla oficiálně potvrzena. Nicméně vicemistr světa do dvaceti let je plně při vědomí a operace podle posledních zpráv nebude nutná.

„Jeho stav se naštěstí stabilizoval. Jak to teď vypadá, nebude mít žádné trvalé následky. Rodiče zůstávají u něj,“ prozradil deníku Bild kouč Chotěbuzi Claus-Dieter Wollitz.

„Pokusím se ho v pondělí navštívit. Pochopitelně ale jen pokud s tím budou souhlasit lékaři. Posílal jsem Martinovi zprávu, ať teď myslí hlavně na svoje zdraví a nezaobírá se tolik fotbalem,“ dodal trenér.

Fotbalisté Chotěbuzi byli gratulací od Martina Fenina velmi potěšeni. „První šok byl obrovský. Jsme moc rádi, že se jeho stav tak rychle zlepšil,“ kvitoval vývoj situace kapitán Energie Marc-André Kruska.

Dvojnásobně šťastný byl i jediný střelec víkendového zápasu Rok Kronaveter: „Byl to můj první kontakt s míčem. Ten gól jsem věnoval Martinovi.“ Radost měla i opora týmu Dimitar Rangelow: „Sportovně je důležité, že jsem dokázali udržet nulu. Teď jenom doufáme, že Martin bude brzo mezi námi na tréninku.“

Reklama

Související témata: