Hlavní obsah

Obchod s drogami. Bývalá hvězda bundesligy je ve vazbě

Hamburg/Praha

Bývalý bundesligový fotbalista a mládežnický reprezentant Německa Mustafa Kučukovič je od minulého týdne ve vazbě. Čtyřiatřicetiletý někdejší útočník Hamburgeru SV byl zapojen do obchodu s narkotiky. Společně s Kučukovičem byl zadržen ještě 29letý muž. Dvojice měla drogy prodávat ve velkém.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý útočník Hamburgu SV Mustafa Kučukovič (vpravo) na archivním snímku.

Článek

Stovky kilogramů marihuany, hašiše a 50 kilogramu kokainu si měla dvojice obstarat během května a června loňského roku a následně je prodat v Hamburku.

Během domovní prohlídky u zatčených policisté objevili 20 000 eur v hotovosti (asi 500 tisíc korun), několik mobilních telefonů a stovky zahraničních SIM karet. Oběma mužům hrozí několikaleté tresty vězení.

Kučukovič byl německý mládežnický reprezentant s bosenskými kořeny. Na startu karéry patřil k největším talentům světového fotbalu a přepovídala se mu velká budoucnost. Mezi lety 2004-2007 hrál za Hamburger SV.

Přechod mezi mládežnickým a dospělým fotbalem ale podle jeho představ nevycházel. Jeho kariéra postupně uvadala a přes různá angažmá po Evropě končil s fotbalem v nižších německých ligách. Do soutěžního utkání nastoupil naposledy v roce 2017.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články