Hlavní obsah

Bývalý fotbalový rozhodčí byl uškrcen svým milencem při sexu

Saská Kamenice/Praha

Německou nejvyšší fotbalovou ligou otřásá skandál vraždy bývalého bundesligového rozhodčího, kterého při sexu uškrtil jeho 22letý milenec Waldemar S. Skutek se stal již v lednu letošního roku, ale k soudu se případ dostává až nyní, kdy má být pachateli vyměřen trest. Podrobnosti činu, které vyplynuly z posledního vyšetřování, nyní plní stránky německého tisku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Podle státního zástupce Stephana Butzkiese si měl obviněný Kazach s pozdější obětí telefonicky domluvit schůzku v bytě poškozeného za účelem pohlavního styku. „Obviněný škrtil pana (...) páskem od županu, až oběť nejevila známky života," stojí v obžalobě.

Údajný pachatel měl oběť ještě okrást o mobilní telefon, kreditní karty a blíže neurčenou hotovost. Obětí je 56letý rozhodčí, který v 90. letech pískal v německé bundeslize a 2. lize. Až do roku 2017 byl ženatý se ženou.

Utajovaný dvojí život vyplaval na povrch až po smrti

Od té doby vedl dvojí život, o kterém nikdo nevěděl. Jeho přítel Dietmar Neubart pro deník Bild řekl, že je možné, že svou orientaci objevil až po rozchodu s manželkou. „O jeho sklonech nikdo nic netušil," uvedl.

Reklama

Související témata: