Hlavní obsah

Záložník Hora prodloužil smlouvu s Teplicemi do roku 2022

Záložník Jakub Hora prodloužil s Teplicemi smlouvu do léta 2022, původní kontrakt by sedmadvacetiletému fotbalistovi vypršel za rok. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Hora z Teplic během zápasu proti Spartě na Letné.

Článek

Hora přestoupil do Teplic v lednu 2015 z Plzně a vypracoval se mezi opory. V 81 ligových utkání zaznamenal 13 branek a 11 asistencí, v minulé sezóně rodáka z Mostu přibrzdilo zranění kolena.

"Jsem moc rád, že jsme se s vedením klubu dohodli na pokračování a mohl jsem podepsat smlouvu na další čtyři roky. V Teplicích se mi líbí a jsem tu moc spokojený, takže jsem je upřednostnil před dalšími nabídkami," uvedl Hora pro teplický web.

"Jsme moc rádi, že se nám podařilo s předstihem dotáhnout prodloužení smlouvy, patří ke klíčovým hráčům našeho týmu, proto to bylo jednou z našich priorit," doplnil sportovní ředitel Severočechů Jakub Dovalil.

Hora vedle Teplic a Plzně ještě nastupoval za České Budějovice, Bohemians 1905 a další pražský celek Slavii. Celkem v nejvyšší soutěži odehrál 185 zápasů, vstřelil 24 branek a přidal 17 asistencí.

Reklama

Související témata: