Hlavní obsah

Darebný výkon, zuřil Hašek navzdory výhře v derby. O půli v kabině létaly koše!

Praha

Fotbalisté Bohemians 1905 poprvé od listopadu vyhráli venku, trenér Martin Hašek měl ale po pondělní ligové dohrávce na Dukle zachmuřenou tvář. Důvod? Výkon jeho svěřenců. „Tak, jak jsem zvedl o půli hlas, byl můj rekord v Bohemce," prohlásil Hašek po vítězství 1:0, které Klokanům „zařídil" vlastním gólem domácí stoper Chlumecký.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Martin Hašek diriguje svůj tým během utkání Bohemians na Dukle

Článek
Fotogalerie

„O poločase byl v šatně řev, bylo tam i něco rozkoplého. Ale zasloužili jsme si to," přiblížil dění v kabině útočník Lukáš Juliš. „Z našeho výkonu mám velmi špatný pocit, je pro mě těžké se radovat. Tři body se počítají. Docením je ale až se vzpamatuji z toho, co jsem viděl," doplnil Hašek.

Před týdnem inkasovali zelenobílí těžký direkt v Příbrami (prohra 2:4), na Julisce ho chtěli odčinit. Povedlo se jim to ovšem pouze výsledkově. „V letní přípravě jsme podávali zajímavé výkony, dokázali jsme je ale přenést pouze do šedesáti minut v prvním zápase se Slováckem. Na Dukle jsme vypadali, že ránu pěstí do hlavy v Příbrami jsme nedostali před týdnem, ale těsně před zápasem na Julisce," zlobil se Hašek, který byl nespokojený především s průběhem prvního poločasu.

Klokani byli od začátku zakřiknutí, neprobral je ani vstřelený gól. Naopak v závěru půle mohli inkasovat, Schranz ale trefil zblízka hlavou tyč. Poločasové mytí hlav však zabralo, po přestávce byli hosté přece jen aktivnější, z mnohých brejků mohli vstřelit klidně tři branky.

„Byl to od nás zbabělý výkon, neměl nic společného s tím, co umíme. Po gólu až do konce poločasu to byl vzadu chaos. Ve druhém poločase po příchodu Júsufa do naší záložní řady, která byla katastrofální, jsme si vypracovali několik šancí. Ale mezi nimi jsme byli darební," podotkl Hašek, který šest bodů ze tří úvodních zápasů kvituje. „Šest bodů je hezkých, ale musíme se výrazně zlepšit," doplnil Hašek.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články