Hlavní obsah

Limberský zazpíval svým kritikům. Na Slavíka to nebude, přiznal

Plzeň

David Limberský po výhře své Viktorie Plzeň nad pražskou Spartou vzpomněl i na své kritiky. „No a ty, co mě hejtujou, tak těm chci zazpívat, i když to na Slavíka nebude...“ uvedl na instagramu a spolu s komentářem uveřejnil video, na němž interpretuje písničku Cizí zeď, kterou nahrála skupina předních českých umělců pod hlavičkou ONEMANSHOW Foundation.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

David Limberský při strkanici se sparťany.

Článek

Limberský si jako obvykle při utkáních se Spartou vyslechl mnoho nadávek. Fanoušky rozběsnil především účastí ve strkanicích, zejména když po čtvrthodině hry strčil do ležícího Benjamina Tetteha. Rozhodčí Pavel Julínek za tuto situaci udělil zkušenému obránci žlutou kartu.

Opora Plzně byla také u jediného konfliktu, po němž následovala červená karta. V nastaveném čase totiž gradovaly její neshody s Nicolae Stanciem, což vyvrcholilo faulem rumunského fotbalisty na Limberského mimo hlavní dění.

Po konzultaci s videorozhodčím Julínek poslal Stancia pryč ze hřiště. Krátce nato byl odpískán konec utkání a fanoušci hostů opět spustili hanlivý pokřik směrem k Limberskému.

Reklama

Související témata: