Hlavní obsah

Mladá Boleslav z Karviné získala i Wágnera

Útočník Tomáš Wágner přestoupil z Karviné do Mladé Boleslavi. Se středočeským klubem, který už ve středu ze slezského celku přivedl záložníka Lukáše Budínského, podepsal devětadvacetiletý fotbalista smlouvu do konce června 2022.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Wágner ještě v dresu Karviné během utkání na Spartě.

Článek

Pro Wágnera jde o návrat do známého prostředí, protože v Boleslavi už v sezoně 2014/15 hostoval z Plzně a ve 24 ligových zápasech dal deset branek. V minulé sezoně odehrál 29 zápasů, s třinácti góly patřil k nejlepším střelcům soutěže a Karviné v baráži pomohl k udržení v lize.

"Angažmá v Karviné musím hodnotit jako povedené. Lidé chodili na nový stadion a chodí stále. Nastřílel jsem i dost gólů, což fanoušci ode mě čekali. Vztah k regionu mi zůstane, našel jsem si tady přítelkyni, takže vždy se budu rád a často vracet," řekl Wágner na karvinském webu.

V Boleslavi se potká s Nikolajem Komličenkam, který byl v minulém ročníku s 29 góly nejlepším střelcem ligy. "Smekám před ním klobouk. Když v Boleslavi zůstane, bude to dobře pro klub, když odejde, budeme ho muset nahradit, i když nikdo z nás asi sám tolik gólů nenastřílí," prohlásil.

"Jsem také nadšený z toho, že zůstává Matějovský, protože jako jeho soupeř si pamatuji, že kolikrát jsme se připravovali na Matějovského a ne na boleslavský tým, bez rozdílu zda hrál za Spartu či za Boleslav," přidal Wágner na adresu klíčového záložníka mladoboleslavského celku.

Reklama

Související témata: