Hlavní obsah

Jak zesměšnit soupeře snadno a rychle? Opora Villarrealu školila borce z Augsburgu

Praha

Je mu čtyřiatřicet let, přesto by měl od nového ročníku La ligy opět patřit k hlavním hvězdám španělského Villarrealu. Dlouholetá bývalá opora Arsenalu Santi Cazorla své umění prokázal během přípravného utkání svého týmu v Rakousku proti Augsburgu (6:2). A nutno říct, že hráčům německého týmu se musí ještě teď pořádně motat hlava.

Santi Cazorla prokázal dokonalou míčovou technikuVideo: Cazorla,villarreal

 
Článek

V loňském ročníku La ligy skončila Žlutá ponorka, jak se Villarrealu přezdívá, až na čtrnáctém místě a s tím vedení klubu rozhodně nemůže být spokojeno. Právě ostřílený záložník se šestiletými zkušenosti z Premier League měl být příslibem lepších časů.

V 34 zápasech ve žlutém dresu si v uplynulé sezoně připsal čtyři branky a že to v noze stále má, ukazuje i v přípravných zápasech před novou sezonou.

Parádní míčová technika

Španělský fotbalista to prokázal během soustředění v Rakousku, kde jeho tým v pátek hrál s německým Augsburgem. Villarreal nakonec vyhrál vysoko 6:2, fanoušky však zaujal parádní míčovou technikou právě Cazorla. A hráči německého týmu posloužili zkušenému fotbalistovi jako živé kužele.

Nový ročník španělské ligy začne pro Villarreal 17. srpna zápasem s Granadou, ještě předtím si v pátek střihne duel s dalším německým soupeřem Schalke.

Čím se předvede opora Villarrealu tentokrát?

Reklama

Související témata: