Hlavní obsah

Trenér Kozel je před dohodou v Jablonci, Šilhavý v Kladně

Trenérem fotbalistů Jablonce bude téměř jistě Luboš Kozel. Šestatřicetiletý kouč se v úterý domluvil se zástupci klubu předběžně na smlouvě, která by měla být dotažena ve středu. Podobný scénář se dá očekávat také v Kladně, kde se zřejmě už ve středu domluví na kontraktu čtyřiačtyřicetiletý Jaroslav Šilhavý. ČTK to řekly zdroje blízké oběma klubům.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Kozel a Jablonec, to je poměrně nečekané spojení. Ještě před týdnem to vypadalo, že mladý kouč zamíří na své první prvoligové angažmá do Kladna, zatímco Severočeši nabídli trenérský post Vítězslavu Lavičkovi. Jenže nakonec Kozel kvůli Jablonci středočeský klub odmítl a v pondělí poprvé oficiálně jednal s jabloneckými činovníky.

Dnešní druhé kolo jednání se už přiblížilo konečné dohodě a někdejší stoper, v posledních sezónách kouč červenobílé rezervy, už má jasno o svém angažmá a Jablonec o nástupci Petra Rady, který mezitím zamířil do Teplic.

Kladno začalo lákat Šilhavého poté, co mu Kozel dal košem. A protože nezlákalo kouče rezervy Slavie, zaměřilo se na Spartu a trenéra jejího béčka. Šilhavý má ale dostatek prvoligových zkušeností jako asistent ve Spartě, je také asistentem reprezentačního kouče Karla Brücknera.

Reklama

Související témata: