Hlavní obsah

Fotbalová Sparta odjíždí do Korutan

PRAHA

Fotbalisté mistrovské Sparty odjíždějí ve středu na desetidenní herní soustředění do rakouských Korutan. Jejich hlavním stanem bude Bad Bleiberg. Sparta se postupně utká s pěti kvalitními soupeři.

Článek

„Jedná se o herní soustředění, takže budeme pracovat na zkvalitnění herního projevu a hledání sestavy pro úvod ligy. Musím mít na mysli i skutečnost, že první ligová kola nemůže hrát kvůli kartám kapitán týmu Řepka,“ řekl Právu trenér Michal Bílek. „V Rakousku se také rozhodne, kdo z trojice Zlámal, Grigar, Poštulka bude jedničkou mezi tyčemi. Budou už chytat celé přípravné zápasy,“ dodal kouč.

„Zápas s Artmedií uzavřel kondiční část přípravy. Hráči dostali po sobotním zápase dva dny volna. Sraz je v úterý a pak odjíždíme na soustředění. Chci s sebou vzít maximálně čtyřiadvacet hráčů. Uvidíme, zda dorazí dvě zkušené posily Abraham a Košťál a také jak to bude s Kadlecem,“ uvedl kouč Bílek s tím, že nikdo z hráčů nemá vážnější zdravotní problémy. „První část přípravy proběhla vcelku podle našich představ,“ dodal.

Herní program soustředění - 13. 7. Mnichov 1860, 15. 7. Dynamo Bukurešť, 17. 7. ADO Den Haag, 19. 7. 1. FC Köln, 21. 7. Fenerbahce Istanbul. Generálka před ligou je plánována na Letnou 29. 7. s Hansou Rostock.

Reklama

Související témata: