Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Obletovaný hrdina spustil bouři, nováček je na vzestupu

Praha

Polovina základní části skončila, a sešívaní zvýšili svůj luxusní náskok v čele tabulky již na jedenáct bodů. Baníku se tak revanšovali za vyřazení z poháru a tři hráči Slavie figurují v ideální sestavě 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Pozoruhodný je také vzestup nováčka z Českých Budějovic, který dodal také trojlístek fotbalistů. Dva hráče má v jedenáctce lepšící se Sparta.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Pomsta za pohárové vyřazení byla velká. Lídr sešívaných Souček zvedl prapor a Baník položil nemilosrdný uragán. Obletovaný hráč se trefil hned dvakrát, v záloze mu zdatně sekundoval Ševčík. V obraně se výborně uvedl novic Takács. Naopak Plzeň ztratila body ve Zlíně, jemuž trefil remízu Wágner, bývalý hráč Viktorie...

Skvělou formu chytili Jihočeši, potvrdili ji jistým vítězstvím v Teplicích. V brance vyniká veterán Drobný, v obraně se daří Havlovi a v útoku řádil Schranz. Výsledkově se zvedá Sparta. O vítězný gól v Opavě se postaral Vindheim, obraně dodává klid Lischka.

Proti Příbrami se znovu trefil liberecký Musa, olomoucký Plšek přispěl k remíze s Mladou Boleslaví.

Sestava 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Drobný (České Budějovice) - L. Havel (České Budějovice), Takács (Slavia), Lischka (Sparta) - Vindheim (Sparta), Souček (Slavia), Ševčík (Slavia), Plšek (Olomouc) - Schranz (České Budějovice), Wágner (Zlín), Musa (Liberec).

Reklama