Hlavní obsah

Příbram angažovala turecké fotbalisty Yilmaze a Sehita

Fotbalová Příbram angažovala turecké záložníky Aydina Yilmaze a Erdiho Sehita, kteří byli v posledním týmu prvoligové tabulky na testech. Středočeský klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kapitán Příbrami Jan Rezek diriguje své spoluhráče v utkání s Bohemians.

Článek

Jednatřicetiletý krajní záložník Yilmaz naposledy působil v druholigovém Sakaryasporu, před tím strávil s krátkými přestávkami devět let v Galatasarayi Istanbul, s nímž pětkrát vyhrál tureckou ligu. Také třiadvacetiletý Sehit, který může hrát na více postech v záloze, přichází po angažmá v Sakaryasporu. Premiéru v příbramském dresu by si obě posily měly odbýt v sobotním zápase Tipsport ligy proti Jablonci.

"Oba fotbalisté mají zajímavou minulost. Aydin Yilmaz odehrál úspěšná léta za Galatasaray, kde okusil také evropské poháry. Erdi Sehit působil v mládežnických týmech Fenerbahce Istanbul," uvedl ředitel Příbrami Jan Starka. "Trenér Nádvorník si je vybral, a tak jsme mu vyhověli. Doufáme, že na konci sezony budeme všichni společně slavit záchranu v lize," doplnil prezident středočeského klubu Jaroslav Starka.

Reklama

Související témata: