Hlavní obsah

Mladá Boleslav - Sparta B 1:1Weber nasadil i Komličenka, po plichtě je kritický

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Fotbalisté Mladé Boleslavi remizovali v Tipsport lize se sparťanským B-týmem 1:1. Pražané vedli od 27. minuty zásluhou Vojtěcha Patráka, ale stejně jako v prvním duelu proti Varnsdorfu neudrželi vedení. Vyrovnávací gól domácího týmu zařídil po změně stran Alexej Tatajev.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jozef Weber během utkání na Spartě.

Článek

Středočeši postavili do základu i nové posily Davida Douděru, Arutjuna Grigorjana a také stopera Ondřeje Mazucha, který se s týmem nezávazně připravuje. Za tým trenéra Jozefa Webera nastoupil i ruský kanonýr Nikolaj Komličenko, o jehož odchodu se spekuluje.

"Nejsem spokojený. Třetiligového soupeře bychom měli porazit, ale nestalo se. Někteří naši hráči, kteří se cítí na první ligu, nebyli lepší než mladíci Sparty," kritizuje Weber.

Středočechy opustil útočník Muris Mešanovič, který bude na jaře hostovat v Kayserisporu, který je poslední v turecké lize. Devětadvacetiletý Bosňan přitom na podzim nasázel osm ligových gólů.

"Sliby se mají dodržovat. A Muris od nás příslib odchodu v případě dobré nabídky měl," říká Weber. Z podzimního hostování ve Zlíně se mu vrátil jiný útočník Tomáš Wágner.

Zimní fotbalová Tipsport liga:
Skupina B (Mladá Boleslav):
Mladá Boleslav - Sparta Praha "B" 1:1 (0:1)
Branky: 68. Tatajev - 27. Patrák.
Mladá Boleslav - I. poločas: Stejskal - Douděra, Mazuch, Glöckner, Křapka - Tatajev - Hampl, Budínský, Grigoryan - Komličenko, Provazník.
II. poločas: Šeda - Pech, Pudil, Glöckner (61. Rudzan), Auer - Tatajev - Fulnek, Hönig, Ewerton - Wágner, Ladra. Trenér Weber.

Reklama

Související témata: