Hlavní obsah

Jihočeši na Kypru podruhé uspěli, vítězný gól vstřelil Sivok

Agia Napa
Aktualizováno

Soustředění Dynama v kyperském letovisku Agia Napa se pomalu přehouplo do druhé poloviny. Ve druhém utkání fotbalisté Českých Budějovic změřili síly s lotyšským klubem Riga fotbalová škola a zvítězili 2:1. Soupeř vedl, o obrat se po přestávce postarali Granečný, posila z ostravského Baníku, a mazák Sivok.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Sivok z Českých Budějovic během utkání na Spartě.

Článek

Fotbalisté Dynama se dostávají do závěrečné fáze přípravy na jarní část sezony. Jihočeši sehráli předposlední přípravný zápas před startem ligy. Soupeřem jim byl FK Riga fotbalová škola. Klub byl založen až v roce 2005, ale skončil v lotyšské lize druhý, takže má zajištěn start v příští kvalifikaci Evropské ligy.

Soupeř se brzy ujal vedení, Jihočeši však skóre otočili. Hned po přestávce se trefil Denis Granečný, který teprve v pátek přišel na hostování z Baníku.

Střeleckou formu pak potvrdil zkušený stoper Tomáš Sivok. Trefil se stejně jako v prvním utkání na soustředění, v němž Dynamo porazilo bělehradský tým Čukarički 3:0.

Přípravný fotbalový zápas na Kypru:
Dynamo České Budějovice - Riga fotbalová škola 2:1 (0:1)
Branky Budějovic: 46. Granečný, 59. Sivok.
Budějovice: Drobný - Čolič (71. Kladrubský), Havel, Sivok, Novák - Havelka (46. Šulc), Čavoš - Mészáros (46. Brandner), Javorek, Mršič (46. Granečný) - Schranz (71. Rabušic). Trenér: Horejš.

Reklama

Související témata: