Hlavní obsah

Stanciu není vážně zraněný. Zakope si však v Ďolíčku?

Aktualizováno

Trefil se během generálky se švédským Hammarby (4:2), chvíli poté ovšem musel střídat. Rumunský záložník Nicolae Stanciu se zařadil na marodku fotbalové Slavie a fanoušci sešívaných se začali obávat, co s ním je. Po návratu do Prahy zamířil na prohlídku a zranění by nemělo být vážné. Otázkou však je, kdy se Stanciu na trávník vrátí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávista Nicolae Stanciu ve svém prvním derby proti Spartě.

Článek

Ve 3. minutě otevřel skóre, hned o šest minut později ho střídal Oscar. Nicolae Stanciu vzal generálku na jaro zrkátka...

„Jak je zranění vážné, ještě uvidíme. Nico má problém v lýtku, snad ne úplně vážný. Šel ihned preventivně dolů, protože v něm pociťoval jistý diskomfort," vysvětlil trenér Jindřich Trpišovský.

Rumunský šikula proto absolvoval prohlídku u klubových lékařů v ÚVN ve Střešovicích.

„Vyšetření naštěstí neprokázala žádné vážnější zranění. Start rumunského záložníka v prvním jarním kole je ale i tak s otazníkem," uvedla Slavia v pondělí na twitteru s poukazem na nedělní derby s Bohemians v Ďolíčku.

Sešívaným se zranil také Takács a Traoré, šrámy má Zima a Oscar je pro úvodní dvě jarní kola v trestu. Proto trenéři zkoušeli v základní sestavě mladého Červa.

Reklama

Související témata: