Hlavní obsah

Fotbalisté Fantiš s Mišůnem v Celtiku uspěli, začala jednání

GLASGOW

Příbramští fotbalisté Milan Mišůn a Antonín Fantiš uspěli na testech v Celtiku Glasgow a v současnosti se začalo jednat ohledně jejich možného přestupu do předního skotského celku. Uvedl to jejich agent Ondřej Chovanec na stránkách své agentury.

Článek

"Ohlasy z klubu na působení našich mladíků jsou hodně pozitivní. Náš kolega Raymond Sparks říkal, že si vedli moc dobře. Nyní má první schůzku s ředitelem Celtiku Peterem Lowellem, ze které by mělo vzejít, jak velký zájem o naše hráče klub má," sdělil Chovanec, který však nechce, aby oba mladíci odešli za každou cenu. "Pro ně už je velká škola, že mohou v Celtiku být a zblízka vidět, jak funguje takový velkoklub," dodal.

Že se jednalo o velkou zkušenost, potvrdil i Mišůn. "Tonda, protože je mladší, trénoval s rezervou, já jsem se připravoval normálně s prvním týmem. Musím říci, že je to jízda od první do poslední minuty tréninku, nikdo si nedovolí vypustit jediný souboj, jediný sprint," uvedl osmnáctiletý obránce. "Musím říci, že je to úžasný zážitek a skvělá zkušenost. Hrál jsem na levé straně proti japonskému reprezentantovi Nakamurovi, což pro mě byla hodně zajímavá konfrontace," dodal.

Případný přestup do vedoucího celku skotské ligy však může zkomplikovat zájem dalších klubů. Talentované fotbalisty si totiž chce v nejbližších dnech vyzkoušet i AC Milán. O Mišůna stojí také FC Kodaň a zájem projevil i anglický druholigový Birmingham. "Zástupci klubu mi volali v pondělí a vyptávali se, zda jdou do Celtiku, nebo ne. V zimě chtějí posílit tým a bojovat o návrat do Premier League," prozradil Chovanec.

Reklama

Související témata: